Ontdek de Drifter Range

Ontdek de Drifter Range

bron: Streetlife

Drifter Range

 

De Riverwalk East is een 2 kilometer lang park met een ‘boulevard-uitstraling’ langs de Chicago River in het hart van de Amerikaanse stad. Het park is voorzien van een avontuurlijke speeltuin en talloze ‘hoekjes’ waar gezellig gepicknickt kan worden. Site Design Group ltd. maakte zowel plannen op stedenbouwkundig niveau als landschapsontwerpen voor de verschillende deelgebieden om de Chicago River in het centrum van Chicago (ILL) nieuw leven in te blazen.

De inrichting van het gebied heeft een verloop van grote groenvlakken aan de buitenrand naar meer verharding verder richting het centrum. Het toegepaste robuuste meubilair vindt zijn weerklank in de industriële geschiedenis aan de oevers van de rivier.

Er is gekozen om het stoere meubilair uit de Drifter Range te combineren met diverse producten uit de Rough&Ready Range en Solid Series uit de Collectie straatmeubilair van Streetlife (NL).

Van alle productfamilies in de Streetlife Collectie heeft de Drifter Range de grootste en grofste houtmaat. De Drifter balken zijn gemaakt van hergebruikte meerpalen (30×30 cm) die verkregen zijn uit lokale havens en waterwerken. Het 30 à 40 jaar oude tropische hardhout is als FSC® Recycled 100% hardhout gecertificeerd. Het hergebruiken van meerpalen past binnen de circulaire ambitie van Streetlife.

Streetlife FSC Licentienummer: C105477

 

Ontdek het volledige assortiment >