Modulaire fietsenstalling in een handomdraai

Modulaire fietsenstalling in een handomdraai

Steeds meer bezoekers aan evenementen kiezen voor de fiets, zowel binnen als buiten de stadskern. Zeker bij korte evenementen kan het omslachtig zijn om voor hen een degelijke fietsenstalling op te zetten. De mobiele fietsenstalling van Tecno Art brengt daar verandering in.

Met de Tecno Art-fietsenstalling staat er binnen de kortste keren een solide, veilige fietsenparking, precies zo groot als nodig is. Het systeem werkt met modules voor telkens zes fietsen. De installatie is een fluitje van een cent: de mobiele fietsenstallingsmodules van de vrachtwagen halen, de scharnierende beugels openplooien en waterpas vergrendelen. Zo wordt het eenvoudig om een beveiligde fietsenparking te organiseren op een pleintje of een weide, een autoparkeerplaats of een plein. De modules zijn mooi en duurzaam uitgevoerd met een leuk fietssymbool. Zo dragen ze bij tot een moderne en sportieve uitstraling van de stad.

Na gebruik worden de beugels netjes opgeplooid binnen de structuur. Zo kunnen de modules erg compact geladen en gestockeerd worden.