Textuurgenerator voor levensechte publieke ruimte visualisaties

Textuurgenerator voor levensechte publieke ruimte visualisaties

Baksteenfabrikant Vandersanden breidt zijn textuurgenerator uit met klinkertexturen voor tuin- en landschapsprojecten. Daarmee kunnen professionals en consumenten hun ontwerpen op een gedetailleerde en levensechte manier visualiseren in hun ontwerp of 3D-model.

Gebruikers kunnen in de online tool onder meer experimenteren met formaten en legverbanden. Daarnaast kunnen ze zelf kleuren mixen, om een eigen unieke kleurenmix te creëren. Er zijn bij Vandersanden meer dan 1,1 miljoen mogelijke combinaties, die allemaal beschikbaar zijn in de textuurgenerator.

Dankzij digitale innovatie slaagt Vandersanden er in om elke textuur er levensecht te laten uitzien. Alle kleiklinkers worden daarvoor in 3D gescand, waarna achteraf belichting wordt toegevoegd. De gebruiker downloadt zijn textuur incl. belichtingsmappen (o.a. Albedo, Alpha en Diffuse) en technische specificaties. De texturen kunnen ook geïntegreerd worden in het CAD-programma Vectorworks. De integratie met andere gangbare softwarepakketten voor architecten is volop in ontwikkeling.

Ontdek de textuurgenerator via vandersanden.com/textuurgenerator

kleiklinkers@vandersanden.com

www.vandersanden.com