CreativeLab giet beton in nieuwe vormen

CreativeLab giet beton in nieuwe vormen

Er bestaat een plek waar vernieuwende betonoplossingen tot leven komen. Ontwerpen die buitenruimtes mooier, veiliger, duurzamer én functioneler maken. Die vorm geven aan de levende stad van morgen. Welkom in Ebema’s CreativeLab: dé startplek voor maatwerk in beton.

 

 

In het CreativeLab van Ebema in Zutendaal bij Genk krijgen ideeën vorm in beton. Zo werkten de gemeente Putte en hun studiebureau samen met het lab om een multikleur in beton te maken die nog niet bestond. Voor het ziekenhuis in Mechelen maakte Ebema we meubels in prefabbeton. In het Thorpark in Genk ziet u nieuwe waterdoorlatende betontegels, ontwikkeld in Zutendaal.

Het CreativeLab verwelkomt elke nieuwsgierige bezoeker. Neem dus gerust contact op voor een bezoek aan het lab, eventueel gekoppeld aan een rondleiding in de Ebema-fabriek. Wissel ideeën uit met experts en leg uw plannen voor. Ontdek de granulatenmuur. Of steek een CoCreation-proces in gang dat resulteert in grensverleggend maatwerk in beton. Laat u inspireren, want mooie, veilige en functionele buitenruimtes mogen gerust visionair zijn.

 

Meer info:

www.ebema.be