Seat Solar: designbank op zonne-energie

Seat Solar: designbank op zonne-energie

Stradus Infra stelt de nieuwe Seat Solar voor: een designbank met een geïntegreerd zonnepaneel. Dankzij de opgewekte zonne-energie kunnen gebruikers er hun telefoon, tablet, laptop of elektrische fiets opladen. Ideaal voor de inrichting van buitenwerkplekken in de buurt van kantoren of scholen.

De bank is de nieuwkomer binnen de Solids & Seats bankenlijn, een complete lijn van betonnen zitranden waarvan alle elementen in detail op elkaar zijn afgestemd. U kan alle elementen uit dit gamma, en nu dus ook de Seat Solar, perfect met elkaar combineren.

De Seat Solar is uitgerust met één elektrisch stopcontact van 230 volt en twee USB-stopcontacten. Elk stopcontact werkt twintig minuten om misbruik tegen te gaan. Dankzij een ingebouwd auto-resetsysteem krijgen enkel kleine vermogens stroom.

De bank kan zowel autonoom functioneren als worden aangesloten op het elektriciteitsnet. Op jaarbasis is het meubel energieneutraal. De Seat Solar is vandalismebestendig, uitgevoerd in beton met een RVS-frame. Het speciale zonnepaneel wordt afgeschermd door een slagvaste kunststofplaat.