Shuffle op New Mobility World

Shuffle op New Mobility World

Ontdek de ultieme oplossing die mensen verbindt met hun sociale omgeving

Fijne plaatsen geven mensen het gevoel alsof je onderdeel bent van een gemeenschap die de moeite waard is om te ondersteunen!
Met het huidige traject van verstedelijking en stedenbouw, is de uitdaging van het aanbieden van een gevoel van veiligheid en welzijn, alsmede infrastructuur aan steeds meer burgers terwijl er rekening gehouden wordt met financiële en ecologische factoren enorm. Een benadering waarin de mens centraal staat, is noodzakelijk voor het creëren van beter woonruimtes.
Vastberaden in onze ambitie om “Your Partner Beyond Light” te worden, lanceert Schréder de Shuffle – de ultieme oplossing die een centrale rol speelt in de ondersteuning van de managers van openbare en particuliere ruimten om mensen te verbinden met hun omgeving, sociale samenhang, lokale handel te stimuleren en het bevorderen van het gevoel van trots.

Veel meer dan alleen een verlichtingskolom, de Shuffle verbindt mensen met hun sociale omgeving. Het kan dynamische aansturingssystemen, luidsprekers, bewakingscamera’s, Wi-Fi spots, elektrische oplaadpunten, signalering en een heleboel andere functies waarmee mensen zich echt thuis voelen integreren. Beheerders van steden en particuliere ruimten kunnen maximaal 5 modules integreren in elke kolom om te voldoen aan de specifieke behoeften van hun omgeving, betere diensten en infrastructuur bieden voor zichzelf en hun burgers.

Verlichting

Allernieuwste LED technologie en een breed scala van fotometrie voor verschillende toepassingen zoals wegen, straten, pleinen, voetgangersgebieden, wandelpaden en architecturale verlichting zorgen ervoor dat aan alle verlichtingseisen voldaan kan worden met één kolom.

Controlesystemen

Behaalt energiebesparingen tot 85% dankzij onze verlichting en controlesystemen.
Voor autonome of interoperabele netwerken (beheer, toezicht, controle en meting) met of zonder detectie scenario’s (PIR sensor). Één controller kan alle modules van de Shuffle aansturen met verschillende scenario’s per module.

Lichtring

Een vleugje kleur creërt identieit en een levendige ambiance. Ook kan het een nuttig instrument zijn voor het beheer van de leefomgeving. Bijvoorbeeld, in de knipperende modus, kan het mensen in de juiste richting begeleiden in een noodsituatie. Het kan ook aangeven of het oplaadpunt beschikbaar is.

WLAN / WiFi

Twee draadloze internet versies zijn beschikbaar: campus versie (voor winkelcentra of zakelijke complexen) als een uitbreiding van een bestaand netwerk of een stedelijke versie (voor stedelijke toepassingen) zodat meerdere gebruikers op hetzelfde moment verbinding kunnen maken. De bandbreedte kan worden verdeeld om een deel toe te wijzen aan de exploitanten van de stad en de resterende Wi-Fi aan te bieden aan het publiek zodat mensen verbonden kunnen blijven.

Bewakingscamera’s

Een compacte bewakingscamera met perfecte en efficiënte nacht visie, compensatie van hoge helderheid en geavanceerde detectie wat helpt bij het verminderen van misdaad en de verhoging van de openbare veiligheid.

Luidsprekers

Een geïntegreerde omroepinstallatie kan worden gebruikt voor adverteren, openbare mededelingen of uitzendig van muziek of de lokale radio voor specifieke evenementen.

Elektrisch oplaadpunt

Informatie, identiteit, veiligheid, communicatie, entertainment, gezondheid en mobiliteit in één kolom!
Niet noodzakelijk om de apparaten telkens te vermenigvuldigen als er een behoefte is in de omgeving.
Dankzij een intelligent ontwerp is de Shuffle is een betaalbare, volledig energie efficiënte oplossing die weinig onderhoud vereist. Het maakt gebruik van een unieke energievoorziening om efficient diverse diensten te leveren. Door het verstrekken van meerdere mogelijkheden in één kolom, wordt het gebruik van materiaal geminimaliseerd en verlaagt de CO2-voetafdruk van de installatie.