Straatmeubilair van A tot Z, met de klemtoon op de F van Fiets

Straatmeubilair van A tot Z, met de klemtoon op de F van Fiets

Discreet of opvallend, klassiek of trendy, aangepast aan de noden van de mens en de omgeving.

koppen.be

Al 4 generaties is dit familiebedrijf uit Schoten, actief als ontwerper en installateur van metalen straatmeubilair, in het bijzonder voor fietsaccomodaties.

De productie startte kort na de tweede wereldoorlog: fietsenstallingen bestonden nog niet! In 75 jaar tijd is een enorme ervaring opgebouwd wat betreft materiaalkennis en zeker heden ten dage wordt grote aandacht besteed aan de estethische en praktische eisen, welke gebruikers en ontwerpers verwachten bij het inrichten van de openbare ruimte. Door samenwerking met innovaties buitenlandse trendsetters biedt Koppen.be nu een zeer uitgebreid programma van straatmeubilair, van A tot Z: dat begint bij afbakeningen en gaat tot zitbanken, maar de sterkste troef blijven de parkeersystemen voor fietsen. Wij bieden dus een uitgebreid assortiment van duurzame, gestandaardiseerde oplossingen.

Echter: elk bouw- of inrichtingsproject heeft andere eisen, al dan niet opgelegd door een plaatselijke overheid en door ruimtegebrek moet vaak een oplossing à la carte uitgewerkt worden. Lange tijd was de fiets een object met een duidelijke dimensionering en vaste vorm: nu moeten parkeersystemen gezocht worden welke bijna per fiets aangepast kunnen worden. Met de dag worden dus meer en meer maatwerkoplossingen uitgewerkt.

De materiaalkennis beperkt zich daarbij niet langer tot metaal: ook duurzaam hout, zonnepanelen, groendaken, oplaadbeugels, electronische slotsystemen, detectiesystemen, enz. zijn niet meer weg te denken uit het lastenboek van onze klanten, waarvan velen reeds decennia met ons samenwerken aan een betere omgeving.

Voor meer achtergrondinformatie over onze producten en gerealiseerde projecten, bezoek onze vernieuwde website: www.koppen.be.